TROUWPAK EINDHOVEN

Op zoek naar een trouwpak in de omgeving van Eindhoven? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Boxmeer. Wij zijn al vele jaren dé specialist op het gebied van trouwpakken voor de man. In onze stijlvolle winkel in Boxmeer hebben we meer dan 1.200 pakken van gerenommeerde merken direct op voorraad. Al vele jaren komt men vanuit Eindhoven naar Boxmeer voor het kopen van een trouwpak. Mede door ons grote assortiment hebben wij voor iedere wens een perfecte trouwpak.

Wij hebben onder andere de merken

EEN PASAFSPRAAK VOOR JE TROUWPAK

Kom je uit de buurt van Eindhoven? En ben je op zoek naar een trouwpak in Eindhoven? Vergeet dan niet om langs Boxmeer te rijden. Wij hebben deskundige adviseurs in dienst die met jou op zoek gaan naar het perfecte trouwpak. Allereerst luisteren zij goed naar je wensen, bekijken ze je maten en helpen ze je bij de selectie van de mooiste trouwpakken. Wanneer je kiest voor Hij Trouwt dan garanderen wij je altijd een passend advies met een trouwpak dat aansluit bij jouw smaak, stijl en budget.

Trouwpak kopen Eindhoven

Wanneer je op zoek bent naar een trouwpak in Eindhoven en omgeving en je besluit om een kijkje te komen nemen in de stijlvolle winkel van Hij Trouwt, dan adviseren we je om voorafgaand aan je bezoek een pasafspraak te maken via onze website. Op die manier weet je zeker dat er een specialist voor je klaar staat op het moment dat je langskomt in onze winkel. Pasafspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.
Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: