KLEDING ALS MAN OP EEN BRUILOFT?

BRUILOFT PAKKEN VOOR MANNEN

Ben je de vader van de bruidegom? Ben je de getuige van de bruidegom? Of ben je de broer, zwager of beste vriend? Of als gewone gast? Dan hebben wij speciaal voor jou de mooiste bruiloft pakken voor mannen geselecteerd. In onze uitgebreide collectie bruiloft pakken voor mannen vind je de mooiste pakken van gerenommeerde merken. Zo heb je de keuze uit onderstaande merken trouwpakken:

Perfect passend pak voor bruiloftsgasten

Hij Trouwt heeft voor jou een perfect aansluitende collectie pakken voor als je uitgenodigd bent voor die ene speciale dag. In onze winkel hebben wij een deskundig team van professionele medewerkers dat voor je klaar staat. Zij nemen met jou je wensen, maten, de eventuele dresscode en je gewenste stijl door. Zo gaan ze samen met jou op zoek naar dat ene prachtige pak voor jou als bruiloftsgast. Met een pak van Hij Trouwt weet je zeker dat je er stralend opstaat als man met een prachtig kostuum voor tijdens die ene bijzondere dag. Ben je benieuwd naar onze collectie? Kom dan snel langs in onze winkel in Boxmeer of maak een pasafspraak via onze website:

HIJ TROUWT, BRUILOFT PAKKEN VOOR MANNEN!

Met een voorraad van meer dan 1.200 kostuums en gerenommeerde merken is er volop keuze van klassiek tot modern en voor ieder budget en smaak. Wij onderscheiden ons dankzij een een team vol passie en gevoel dat voor je klaar staat bij het vinden van jouw ideale trouwkostuum. Heb je echter wel al een idee, dan helpen we mee met de uitwerking ervan. Je kunt ook altijd vrijblijvend eens binnenlopen of een afspraak maken voor het passen van kostuum voor bruiloftsgasten. Daarnaast vind je bij ons ook businesskostuums en smokings. Het is dus de moeite waard om eens langs te komen bij onze winkel in Boxmeer (NB).

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: