Immediate | Hij Trouwt

Showing all 24 results

Immediate

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk fantastisch uitzien. Immediate, dat is ‘real fashion for real man’. Oftewel stijlvol, elegant, stoer en een tikkeltje gewaagd, dat is trouwen in een trouwpak van Immediate. Kwaliteit en perfectie komen samen in de nieuwste Immediate trouwpakken collectie. Bij Hij Trouwt staan we voor u klaar om u te helpen met uw keuze voor dat ene perfecte Immediate trouwpak. Kom snel eens langs in onze winkel in Boxmeer of maak vooraf een pasafspraak via deze website. Zo ontdekt u de verrassende nieuwe kleuren van de Immediate collectie.

Immediate trouwpakken collectie – dress to impress

Past een tikkeltje gewaagd in combinatie met stijlvol en elegant wel in je straatje? Dan ben je met de Immediate trouwpakken bij Hij Trouwt in Boxmeer aan het goede adres. Met een uitgebreide keuze aan verrassende kleuren in soepele stoffen en een Italiaanse pasvorm, ben je Dressed to Impress.

Immediate trouwpak kopen

Een Immediate trouwpak kopen doe je bij Hij Trouwt Boxmeer. Ons deskundige team helpt je om het juiste trouwpak van Immediate te vinden en het pak op je af te stemmen. Bel ons of reserveer online voor een afspraak, of kom langs in onze winkel in Boxmeer!

Pasafspraak