ALLES VOOR DE BRUIDEGOM

In onze sfeervolle zaak in Boxmeer kleden wij de bruidegom en zijn huwelijksgasten van top tot teen aan. Kom gerust eens langs in onze winkel, of maak (online) een pasafspraak. Bij Hij Trouwt kun je naast onze indrukwekkende collectie herenkostuums ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan accessoires, waaronder:

  • Gilets;
  • Bretels;
  • (Lak)schoenen;
  • Pochets;
  • Riemen;
  • Manchetknopen;
  • En nog veel meer.

Met onze accessoires maken we jouw outfit compleet. Alles voor de bruidegom vind je bij Hij Trouwt!

JANSEN EN JANSEN

Wij zijn Martijn en Teresa, eigenaar van Hij Trouwt, by Jansen en Jansen. Hij Trouwt is een onderdeel van Jansen en Jansen in Boxmeer. Bij Jansen en Jansen kun je, naast een ruime collectie trouwpakken, ook terecht voor businesskostuums, business casual en smokings. Bij Jansen en Jansen staan deskundige medewerkers klaar om je met raad en daad bij te staan in de zoektocht naar het perfecte kostuum. Daarnaast heeft Jansen en Jansen drie gespecialiseerde coupeuses in dienst die je adviseren met betrekking tot eventuele aanpassingen. Zo ben je verzekerd van een kostuum op maat, waarmee je op je huwelijksfeest of andere gelegenheid voor de dag kunt komen.

Wij nodigen je graag uit om een keer langs te komen in onze winkel!


Martijn en Teresa

 

SCHITTEREND MAATPAK, GOED ADVIES.

Een gemiddelde waardering van een 9 op The Perfect Wedding.
 

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Om voor jou het perfecte trouwkostuum te vinden hebben wij een bepaalde werkwijze ontwikkeld. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees dan vooral verder!Afspraak maken

Wil je er zeker van zijn dat er een deskundige medewerker voor je klaarstaat zodra je langskomt in de winkel? Maak dan een afspraak bij Hij Trouwt. Dat kan online via de website of telefonisch op 0485-57 62 26. Let op: een gemiddelde pasafspraak duurt 2 tot 2,5 uur.Nadat we je verzoek voor een afspraak hebben ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. Zo plannen we samen met jou een datum wanneer het je beste schikt. Uiteraard kun je ook bij ons gewoon binnenlopen, maar in zo’n geval kan het zijn dat er even geen medewerker beschikbaar is.

IN DE WINKEL

Op het moment dat je pasafspraak staat gepland ontvangen we je in onze winkel met een kopje koffie naar keuze. Je hebt de keuze uit heerlijke koffies; van espresso´s tot cappuccino’s. Daarna kijken we samen met jou en je eventuele familieleden of vrienden naar hetgeen waar je naar op zoek bent. Samen brengen we je wensen in kaart. Houd je van klassiek of wil je juist wat meer de moderne kant op? Vervolgens tonen we je een aantal voorbeelden en dan wordt het passen en meten. Nadat je jouw trouwpak hebt uitgekozen gaan we verder met je op zoek naar bijpassende schoenen en de mooiste accessoires, die jouw pak echt persoonlijk maken.

ATELIER?

Nadat je maten bij ons bekend zijn en je het juiste trouwpak hebt geselecteerd gaan onze coupeuses snel aan de slag om het pak op maat te maken. Daarna wordt er nog een doorpasafspraak met je gemaakt, zodat we zeker weten dat alles uitstekend aansluit.OPHALEN

Voordat jij je pak ophaalt zorgen wij ervoor dat je overhemd is gewassen en gestreken en je kostuum opgepakt is. Vlak voor je bruiloft kun je jouw trouwkostuum netjes in een speciale hoes ophalen in onze winkel. Mocht het niet uitkomen, dan bezorgen wij het pak bij je thuis. Dat is de service van Hij Trouwt!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: