Trouwpak? Trouwpak kopen - Groot assortiment- Hij Trouwt

EEN BIJZONDER TROUWPAK

Een trouwpak is er in verschillende varianten. Bij Hij Trouwt gaan we samen met jou op zoek naar het meest bijzondere trouwpak dat past bij jouw wensen. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat jij op deze bijzondere dag schittert met het mooiste trouwpak. Je kiest de stijl en vorm die past bij jou zodat jij je gelukkig voelt in je eigen trouwpak. Trouwpakken zijn er in veel verschillende kwaliteitsvormen, bij Hij Trouwt gaan wij voor een hoogwaardige kwaliteit van onze pakken.

PERSOONLIJK ADVIES OVER UW TROUWPAK

Hij Trouwt gaat samen met jou op zoek naar het juiste trouwpak. Al onze trouwpakken zijn uniek en worden aangepast naar jouw wensen. Het deskundige team van Hij Trouwt geeft je persoonlijk advies over de verschillende mogelijkheden. Met dit advies helpen wij je bij het kiezen van een trouwpak. Ben je toe aan deskundig advies bij het kiezen van een trouwpak? Neem dan gerust contact met ons op!

EEN RUIME KEUZE AAN TROUWPAKKEN

De collectie pakken van Hij Trouwt is heel divers. Dit komt mede door de verschillende merken en stijlen die een trouwpak bijzonder maken. Hij Trouwt heeft pakken van onder andere de volgende gerenommeerde merken:


  • Robert Vicentti
  • Tziacco
  • Wilvorst
  • Immediate

Ga je voor een stoere look of toch voor een van de klassieke trouwpakken, bij Hij Trouwt ben je aan het juiste adres voor een uniek trouwpak. De ruime keuze aan trouwpakken geeft je de ruimte om meerdere stijlen uit te proberen zodat je uiteindelijk met dat ene perfecte pak naar huis gaat.

EEN TROUWPAK PASSEN BIJ HIJ TROUWT

De winkel van Hij Trouwt is gevestigd in Boxmeer. In deze winkel is iedereen welkom. Hier kun je jouw ideale trouwpak bewonderen en passen. Gezamenlijk bespreken we je wensen en komen we tot een passend trouwpak. Ons deskundige team is gespecialiseerd in het verkopen van een trouwpak en kan je hierbij helpen de juiste keuze te maken. Het passen van je trouwpak is bij ons geen probleem. Vaak werken wij op afspraak zodat je er zeker van kan zijn dat iemand je op dat moment kan helpen. Ben je toe aan een pasafspraak? Maak dan gerust een pasafspraak op een moment wanneer het jou uitkomt!
Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in:
Pasafspraak