MODERN TROUWPAK

Ga je binnenkort trouwen en ben jij op zoek naar eens stoer modern trouwpak? Dan ben je bij Hij Trouwt in Boxmeer aan het juiste adres. Hij Trouwt is de specialist op het gebied van trouwkostuums. Onze deskundige stylisten gaan samen met jou op zoek naar het trouwpak van je dromen. Bij Hij Trouwt profiteer je van:

  • Advies op maat
  • Een goede kwaliteit
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Een eigen atelier

TROUWPAK KOPEN? KIES UIT ONZE RUIME COLLECTIE

Op de meest bijzondere dag van je leven wil je natuurlijk perfect voor de dag komen met het juiste trouwpak. Bij Hij Trouwt kun je de hele week terecht voor het passen en kopen van jouw trouwpak. In onze ruime collectie vind je gerenommeerde trouwpak merken zoals Wilvorst, Immediate, Tziacco en Robert Vicentti. In onze winkel in Boxmeer hebben wij meer dan 1.200 trouwpakken direct op voorraad; van klassiek tot modern en voor ieder budget en smaak. Mocht het trouwpak dat je wilt kopen niet voorradig zijn, dan kunnen we dit altijd voor je bijbestellen. Ben je benieuwd naar onze complete collectie trouwpakken? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Boxmeer of bekijk de collectie via deze website.


MODERN TROUWPAK KOPEN DAT BIJ JE PAST

Het trouwpak moet natuurlijk helemaal bij jou passen. Aan de hand van jouw wensen en ideeën gaan onze stylisten graag samen met jou op zoek naar het moderne trouwpak dat bij jou past. Een trouwpak dat jij mooi vindt, dat goed zit en waarin je jezelf heel de dag prettig voelt. Natuurlijk zijn je familie en vrienden ook van harte welkom bij deze afspraak om samen met jou een moderne trouwpak uit te zoeken.

Wil je goed advies bij het kopen van jouw trouwpak? Maak dan gemakkelijk en snel een pasafspraak bij Hij Trouwt in Boxmeer.


 

ERVARING VAN EEN BRUIDEGOM DIE HIER KOCHT:


"Op aandringen van mijn aanstaande bruid ben ik hier gaan kijken en meteen geslaagd met een trouwpak."
 
KLIK OP EEN TROUWPAK MERK OM VERDER TE GAAN
 
 
 
 
 
 
Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: