EEN MODERN TROUWPAK VIND JE BIJ HIJ TROUWT

Ga je binnenkort trouwen en ben jij op zoek naar eens stoer modern trouwpak? Dan ben je bij Hij Trouwt in Boxmeer aan het juiste adres. Hij Trouwt is de specialist op het gebied van trouwkostuums. Onze deskundige stylisten gaan samen met jou op zoek naar het trouwpak van je dromen. Bij Hij Trouwt profiteer je van:

• Advies op maat
• Een goede kwaliteit
• Persoonlijke betrokkenheid
• Een eigen atelier

EEN RUIME COLLECTIE MODERNE TROUWPAKKEN

Natuurlijk wil je er als bruidegom perfect uit zien op één van de meest bijzondere dagen uit je leven. Bij Hij Trouwt heb je keuze uit een groot assortiment moderne trouwpakken van bekende merken zoals Cossmo, Tziacco en Immediate. Wij hebben een voorraad van meer dan 1.200 kostuums voor ieder budget en smaak. In onze winkel in Boxmeer kunnen we je alles vertellen over de nieuwste trends, de pasvorm, het comfort, het type stof en bijpassende accessoires. Kom gerust eens langs in onze winkel in Boxmeer om de collectie moderne trouwpakken te bekijken.

Openingstijden en contact
Specialist in de regio Lommel

MODERN TROUWPAK KOPEN DAT BIJ JE PAST

Het trouwpak moet natuurlijk helemaal bij jou passen. Aan de hand van jouw wensen en ideeën gaan onze stylisten graag samen met jou op zoek naar het moderne trouwpak dat bij jou past. Een trouwpak dat jij mooi vindt, dat goed zit en waarin je jezelf heel de dag prettig voelt. Natuurlijk zijn je familie en vrienden ook van harte welkom bij deze afspraak om samen met jou een moderne trouwpak uit te zoeken.

Wil je goed advies bij het kopen van jouw trouwpak? Maak dan gemakkelijk en snel een pasafspraak bij Hij Trouwt in Boxmeer.

Plan een pasafspraak

Ervaring van een bruidegom die hier kocht:

"Op aandringen van mijn aanstaande bruid ben ik hier gaan kijken en meteen geslaagd met een trouwpak."

Klik op een trouwpak merk om verder te gaan