TROUWPAK KOPEN

Wil jij het perfecte trouwpak kopen voor jouw huwelijksfeest? Kom dan snel langs bij Hij Trouwt in Boxmeer. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van trouwpakken voor de man. Of je nu op zoek bent naar een stoer trouwpak of liever voor een wat meer stijlvolle uitvoering gaat; bij Hij Trouwt ben je aan het juiste adres voor ieder type trouwpak.

Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag met een passend advies omtrent het kopen van een trouwpak. Wanneer je langskomt bij Hij Trouwt, dan ben je verzekerd van:

  • Deskundige stylisten
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Advies op maat
  • De gemakken van een eigen atelier

Trouwpak voor de bruidegom kopen

Op de meest bijzondere dag van je leven wil je natuurlijk perfect voor de dag komen met het juiste trouwpak. Bij Hij Trouwt kun je de hele week terecht voor het passen en kopen van jouw trouwpak. In onze ruime collectie vind je gerenommeerde trouwpak merken zoals Wilvorst, Immediate, Tziacco en Robert Vicentti. In onze winkel in Boxmeer hebben wij meer dan 1.200 trouwpakken direct op voorraad; van klassiek tot modern en voor ieder budget en smaak. Mocht het trouwpak dat je wilt kopen niet voorradig zijn, dan kunnen we dit altijd voor je bijbestellen. Ben je benieuwd naar onze complete collectie trouwpakken? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Boxmeer of bekijk de collectie via deze website.

Hulp bij het kopen van een trouwpak

Wil je een trouwpak kopen? Bij Hij Trouwt in Boxmeer begeleiden we jou bij het vinden van het perfecte pak. Maak via deze website een pasafspraak, dan zorgen wij dat er iemand beschikbaar is om je te helpen bij het vinden van het trouwpak dat bij jou past. Bij een pasafspraak starten we altijd met het bespreken van jouw wensen en ideeën. Natuurlijk zijn je familie en vrienden ook van harte welkom bij deze afspraak. Een trouwpak kopen doe je immers niet zomaar even.

Wanneer je het trouwpak van je dromen hebt gevonden, maar het niet helemaal lekker zit is dat ook geen enkel probleem. In ons eigen atelier passen de ervaren coupeuses het trouwpak voor je aan. Zo ben je ervan verzekerd dat je een trouwpak koopt dat ook perfect op maat is.

Wil je goed advies bij het kopen van jouw trouwpak? Maak dan snel een pasafspraak bij Hij Trouwt.
 

"IK KOOP HIER AL JAREN MIJN KOSTUUMS EN PAKKEN. EEN DUIDELIJK VERHAAL. DAAROM HEB IK HIER OOK MIJN TROUWPAK GEKOCHT."


Dhr J. de Zwart
 
 

5 Tips voor trouwpak kopen

Een trouwpak kopen doe je maar één keer in je leven en is wellicht het meest waardevolle pak wat je ooit gaat kopen. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben we enkele tips voor je verzameld, zodat jij er perfect uitziet tijdens de dag van je leven.

Tip 1: Neem genoeg tijd
Een trouwpak kopen is vaak een tijdrovende klus, allereerst moet je het juiste trouwpak vinden en dan moet deze doorgaans ook nog eens vermaakt worden. Een richtlijn voor het kopen van een trouwpak is tussen de 4 en 5 maanden.

Tip 2: Neem een stuk stof van de jurk mee
Hoe mooi zou het zijn als jouw trouwpak en de bruidsjurk op elkaar afgestemd zijn?! Neem dan ook een stuk stof van de bruidsjurk mee, zodat wij een passende stof voor jouw trouwpak kunnen uitzoeken. Tijdens het kopen van de trouwpak kunnen we dan rekening houden met de kleur en stof.

Tip 3: Ga jij voor slim fit of regular?
Voor welke pasvorm ga jij? Dat is zeker een vraag die je kunt verwachten van de professional. Om te kijken welke pasvorm jou het beste staat adviseren we jou om diverse pasvormen te passen, zodat jouw trouwpak geheel aansluit op jouw lichaam.

Tip 4: Neem vrienden en familie mee
Een eerlijke mening is van groot belang, neem daarom wat vrienden en/of familie mee, zodat zij jou ook kunnen adviseren welk trouwpak jou het beste staat en welke eventueel jouw aanstaande mooi zal vinden.

Tip 5: Zorg voor een perfecte maat
Een trouwpak kopen gaat vaak gepaard met het laten vermaken van het pak, een trouwpak zit doorgaans niet in één keer goed. Vaak worden mouwen en de broek ingekort, om zo een perfecte pasvorm te krijgen. Wist u dat HijTrouwt een eigen atelier heeft? Waardoor wij doorgaans zeer snel uw trouwpak kunnen vermaken.

Heb je vragen over het kopen van een trouwpak? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Uiteraard kunt u ook direct een pasafspraak maken!
 
Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: