Trouwpak kopen? - trouwpak voor de bruidegom kopen - Hij Trouwt

Trouwpak kopen?

Wil jij het perfecte trouwpak kopen voor jouw huwelijksfeest? Kom dan snel langs bij Hij Trouwt in Boxmeer. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van trouwpakken voor de man. Of je nu op zoek bent naar een stoer trouwpak of liever voor een wat meer stijlvolle uitvoering gaat; bij Hij Trouwt ben je aan het juiste adres voor ieder type trouwpak.

Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag met een passend advies omtrent het kopen van een trouwpak. Wanneer je langskomt bij Hij Trouwt, dan ben je verzekerd van:

  • Deskundige stylisten
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Advies op maat
  • De gemakken van een eigen atelier

Trouwpak voor de bruidegom kopen

Op de meest bijzondere dag van je leven wil je natuurlijk perfect voor de dag komen met het juiste trouwpak. Bij Hij Trouwt kun je de hele week terecht voor het passen en kopen van jouw trouwpak. In onze ruime collectie vind je gerenommeerde trouwpak merken zoals Wilvorst, Immediate, Tziacco en Robert Vicentti. In onze winkel in Boxmeer hebben wij meer dan 1.200 trouwpakken direct op voorraad; van klassiek tot modern en voor ieder budget en smaak. Mocht het trouwpak dat je wilt kopen niet voorradig zijn, dan kunnen we dit altijd voor je bijbestellen. Ben je benieuwd naar onze complete collectie trouwpakken? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Boxmeer of bekijk de collectie via deze website.

Hulp bij het kopen van een trouwpak

Wil je een trouwpak kopen? Bij Hij Trouwt in Boxmeer begeleiden we jou bij het vinden van het perfecte pak. Maak via deze website een pasafspraak, dan zorgen wij dat er iemand beschikbaar is om je te helpen bij het vinden van het trouwpak dat bij jou past. Bij een pasafspraak starten we altijd met het bespreken van jouw wensen en idee├źn. Natuurlijk zijn je familie en vrienden ook van harte welkom bij deze afspraak. Een trouwpak kopen doe je immers niet zomaar even.

Wanneer je het trouwpak van je dromen hebt gevonden, maar het niet helemaal lekker zit is dat ook geen enkel probleem. In ons eigen atelier passen de ervaren coupeuses het trouwpak voor je aan. Zo ben je ervan verzekerd dat je een trouwpak koopt dat ook perfect op maat is.

Wil je goed advies bij het kopen van jouw trouwpak? Maak dan snel een pasafspraak bij Hij Trouwt.
 

"IK KOOP HIER AL JAREN MIJN KOSTUUMS EN PAKKEN. EEN DUIDELIJK VERHAAL. DAAROM HEB IK HIER OOK MIJN TROUWPAK GEKOCHT."


Dhr J. de Zwart
 
KLIK OP EEN TROUWPAK MERK OM VERDER TE GAAN
 
 
 
 
 
 
Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in:
Pasafspraak