BRUIDEGOM PAK

Ben je op zoek naar een bruidegom pak? Dan ben je bij Hij Trouwt in Boxmeer aan het juiste adres. In onze winkel vind je een ruime collectie van meer dan 1.200 bruidegom pakken van gerenommeerde merken. Samen met jou gaan we op zoek naar dat ene perfecte pak dat aansluit bij jouw stijl, wensen en maten. Kom gerust eens langs in onze winkel in Boxmeer of maak vrijblijvend een pasafspraak via onze website.

BRUIDEGOM PAK - RUIME COLLECTIE

Bij Hij Trouwt vind je een bruidegom pak naar keuze. In onze winkel hebben wij vrijwel alle pakken direct op voorraad. Kies uit merken als Wilvorst, Immediate en Robert Vicentti. Bovendien profiteer je bij Hij Trouwt van:
  • Deskundige medewerkers
  • Ruime collectie van 1.200 pakken
  • Persoonlijk advies
  • Vermaakservice

BRUIDEGOM PAK KOPEN? ALTIJD DESKUNDIG ADVIES

Wil jij een bruidegom pak kopen? Bij Hij Trouwt hebben we deskundige medewerkers in dienst die je daar graag bij helpen. Wanneer je voorafgaand aan je bezoek een pasafspraak maakt via onze website staat er gegarandeerd iemand voor je klaar. Samen met jou gaan we op zoek naar dat ene perfecte bruidegom pak. Daarbij luisteren we goed naar je wensen en meten we je maten op. Vervolgens kijken we samen welke pakken daarbij aansluiten. Op de mooiste dag van je leven wil je immers in een trouwpak rondlopen dat zit als gegoten.

BRUIDEGOM PAK KOPEN? MAAK EEN PASAFSPRAAK

Hij Trouwt is de specialist op het gebied van het kopen van een bruidegom pak. Wij vinden het leuk om je te mogen ontvangen en te begeleiden bij de keuze voor jouw trouwpak. Bovendien zijn je familie, vrienden en andere belangstellenden bij ons ook van harte welkom om mee te komen kiezen. Wil je er zeker van zijn dat er in onze winkel iemand voor je klaarstaat op het moment dat jij langskomt? Dan adviseren we je om een pasafspraak te maken via onze website. Op die manier weet je zeker dat je een geslaagde dag tegemoet gaat!

 

HIJ TROUWT BOXMEER - ALS JE OP ZOEK BENT NAAR BRUIDEGOM PAK


Hij Trouwt is de Bruidegomswinkel in Boxmeer en specialist in alles wat met een bruidegom pak te maken heeft. Mooie trouwpakken uit de collectie van bekende merken zoals Cossmo, Wilvorst en Immediate. Loop eens binnen of maak een pasafspraak!
 
Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: