TROUWPAK MAN KOSTEN

Het lijkt een beetje een beschamende vraag. Wat kost een trouwpak voor de man? Op de dag van uw leven lijkt niets goed genoeg. En gelukkig biedt Hij Trouwt in Boxmeer een ruime, toegankelijke collectie voor zeer acceptabele prijzen. Zodat het wel degelijk mogelijk is om goed voor de dag te komen, zonder een tweede hypotheek af te sluiten op uw huis.


Trouwpak man, waar rekening mee houden?

Wilt u meer informatie over het kopen van een trouwpak? Dan kunt u altijd vrijblijvend informatie inwinnen bij ons in de winkel. U kunt ook kiezen om meer informatie te lezen over een mannen trouwpak. Win informatie in over de do's en dont's en bereid u perfect voor, voor de dag van uw leven.

EEN SLIM GEKOZEN TROUWPAK

Het is natuurlijk heel gemakkelijk om te beweren dat het stijlloos is om over geld te praten, als het gaat om uw huwelijk. Maar laat u niets wijs maken, een trouwfeest is hoe dan ook een flinke kostenpost. Denk alleen al aan de oogverblindende bruidsjurk. U wilt natuurlijk niet bij uw bruid in de schaduw staan met een saai rechttoe-rechtaan kostuum uit het rek. Desalniettemin is met geld smijten onnodig. Met slimme keuzes kunt u een elegant en perfect zittend trouwpak kopen, terwijl u de kosten binnen de perken houdt.

TROUWEN IN EEN MAATPAK

Een van de eerste vragen die u zich moet stellen, is of een trouwpak maatwerk moet zijn of confectie. Een maatpak is uniek, met de hand gesneden en genaaid door een echte, ouderwets ambachtelijke kleermaker. Daar zitten vele uren handwerk in. Uiteraard hangt hier een bijpassend prijskaartje aan.

CONFECTIE ALS BASIS

Een eigen draai geven aan uw trouwpak, kan tegenwoordig ook heel gemakkelijk met confectie. Anders dan de verzamelnaam doet vermoeden, gaat het hierbij zeker niet om prêt-à-porter. Hij Trouwt heeft permanent meer dan 1.200 trouwpakken op voorraad van specialistische merken, zoals Immediate, Wilvorst, Roberto Vicentti en Tziacco. Zij worden tot in de puntjes verzorgd en aangepast aan uw wensen. Zo verstellen onze coupeuses uw trouwpak. Details als knopen, stiksels of voeringen passen ze naar wens aan. Het resultaat is een aangenaam geprijsd pak dat u gegarandeerd perfect staat.

EEN TROUWPAK DOORDRAGEN

Eigenlijk is het jammer om zo’n lekker zittend pak na het huwelijksfeest in de kast te hangen en nooit meer te dragen. Een trouwpak kan namelijk achteraf ook prima dienst doen als net kostuum. Nogal wat mannen vragen tegenwoordig om die mogelijkheid. Hij Trouwt past uw trouwpak na het huwelijk dan ook graag voor u aan. Een ander knoopje of een aangepast stiksel bijvoorbeeld, maakt het pak wat ingetogener, zodat het nog jaren mee kan. Bij een trouwpak voor de man zijn de kosten in dit geval een investering in een elegante uitstraling voor de langere termijn!

UW TROUWKLEDING SPECIALIST IN BOXMEER EN OMSTREKEN

Hij Trouwt in Boxmeer heeft een ruime collectie aan trouwpakken voor heren in diverse stijlen, stoffen en uitvoeringen. Van comfortabele confectie (op maat versteld in eigen atelier) tot unieke maatpakken. Ons deskundig en ervaren team is u graag van dienst. Loop eens binnen of maak een afspraak!

Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: