TROUWPAK HEREN

De ruime keuze uit eigentijdse stijlen, stoffen en kleuren bij Hij Trouwt in Boxmeer maakt het tegenwoordig mogelijk om een eigen ‘statement’ te maken met een trouwpak. In de winkel in Boxmeer zijn meer dan 1.200 trouwpakken van bekende merken op voorraad, zoals Immediate, Wilvorst, Roberto Vicentti en Tziacco. Wat zijn de verschillen?

ELEGANT EN STOER

‘Dress to impress’ is de gemeenschappelijke noemer voor de trouwpakken van het merk Immediate. Oftewel: stijlvol, elegant, stoer en een tikkeltje gewaagd; van ingetogen chique tot onweerstaanbaar trendy. Immediate maakt trouwpakken voor heren met een Italiaanse pasvorm en rijke, soepele stoffen.

VERFIJND EN CHIQUE

De verfijnde en chique collectie van Roberto Vicentti is geïnspireerd op Italiaans design. Deze trouwpakken in overwegend charismatische blauwe tonen, stralen glamour, elegantie en moderniteit uit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, met een prachtig design en een perfect draagcomfort.

JONG EN INNOVATIEF

Een jonge, innovatieve stijl is kenmerkend voor de trouwpakken van Wilvorst. Met een moderne en elegante uitstraling en uitgewerkt tot in detail. Wilvorst is van oorsprong een Duits merk, maar heeft met zijn unieke trouwpakken een sterke positie veroverd op de internationale markt.

ONDERSCHEIDEND KLASSIEK

Het merk Tziacco profileert zichzelf als ‘the look of love’, met klassieke pakken, maar ook innovatieve kenmerken, zoals plooien, stiksels en contrasterende stoffen. Onderscheidend detail zijn de exclusieve opstaande en Napoleon-achtige kragen.

WELK TROUWPAK PAST BIJ MIJ?

Een trouwpak uitkiezen, is voor de meeste mannen geen alledaagse bezigheid. Het is een specialisme, waarbij u gelukkig kunt bouwen op de jarenlange kennis en ervaring van het team van Hij Trouwt. Samen met u selecteren zij trouwpakken voor heren die passen bij uw persoonlijke stijl en karakter. Een trouwpak bovendien, dat past bij de bruidsjurk van uw aanstaande echtgenote. Het zal symbool staan voor harmonie en gelijkwaardigheid; het recept voor een lang en gelukkig huwelijksleven!

UW TROUWKLEDING SPECIALIST IN BOXMEER EN OMSTREKEN

Hij Trouwt is dé specialist voor trouwpakken voor heren in Boxmeer:
  • Ruime collectie, toonaangevende merken;
  • Grote keuze in stijlen en trends;
  • Op maat vermaakt in eigen atelier.
  • Deskundig en ervaren team van adviseurs en coupeuses.

Bel ons voor een afspraak, of reserveer online!

Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: