TROUWPAK LANDGRAAF

Wilt u een trouwpak in Landgraaf of omgeving kopen? Denk dan eens aan Hij Trouwt uit Boxmeer. Wij zijn al vele jaren dé specialist op het gebied van trouwpakken voor de man. In onze stijlvolle winkel in Boxmeer hebben we meer dan 1.200 pakken van gerenommeerde merken direct op voorraad. Denk daarbij aan merken als:
  • Roberto Vicentti
  • Wilvorst
  • Immediate
  • Tziacco

EEN PASAFSPRAAK VOOR JE TROUWPAK

Kom je uit de buurt van Landgraaf? En ben je op zoek naar een trouwpak in Landgraaf? Vergeet dan niet om langs Boxmeer te rijden. Wij hebben deskundige adviseurs in dienst die met jou op zoek gaan naar het perfecte trouwpak. Allereerst luisteren zij goed naar je wensen, bekijken ze je maten en helpen ze je bij de selectie van de mooiste trouwpakken. Wanneer je kiest voor Hij Trouwt dan garanderen wij je altijd een passend advies met een trouwpak dat aansluit bij jouw smaak, stijl en budget.

TROUWPAK IN LANDGRAAF OF OMGEVING. KOM NAAR HIJ TROUWT!

Wanneer je op zoek bent naar een trouwpak in Landgraaf en omgeving en je besluit om een kijkje te komen nemen in de stijlvolle winkel van Hij Trouwt, dan adviseren we je om voorafgaand aan je bezoek een pasafspraak te maken via onze website. Op die manier weet je zeker dat er een specialist voor je klaar staat op het moment dat je langskomt in onze winkel. Pasafspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.
Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: