TROUWPAK HEERLEN

Ben je op zoek naar een trouwpak in Heerlen of omgeving? Denk dan eens aan Hij Trouwt in Boxmeer. Wij zijn al jarenlang dé specialist op het gebied van trouwpakken voor de man en helpen je graag in je zoektocht naar het perfecte trouwpak. Daarbij luisteren we goed naar je wensen, bekijken we je stijl en passen we alles aan op je beschikbare budget. Kom snel eens langs in onze sfeervolle winkel in Boxmeer of neem contact met ons op.

GERENOMMEERDE MERKEN

Bij Hij Trouwt hebben we een ruim assortiment van de mooiste trouwpakken. Binnen onze collectie vind je gerenommeerde merken zoals:

  • Roberto Vicentti
  • Wilvorst
  • Tziacco
  • Immediate

In onze winkel in Boxmeer hebben we ruim 1.200 pakken direct op voorraad. En mochten we een pak niet voorradig hebben, dan kunnen we het altijd voor je bijbestellen.


ADVIES OP MAAT VOOR JE TROUWPAK

Bij Hij Trouwt kunnen we je als je op zoek bent naar een trouwpak in Heerlen of omgeving perfect van dienst zijn. Maar we hebben meer te bieden. Zo vind je bij ons ook alle accessoires rondom je trouwpak zoals schoenen, bretels, sokken, stropdassen en nog veel meer. Bovendien kun je gebruik maken van onze vermaakservice. In ons eigen atelier maken we je pak volledig voor je op maat, zodat je er stralend op staat tijdens de meest bijzondere dag van je leven.


ADVIES OP MAAT VOOR JE TROUWPAK

Wil je een trouwpak in Heerlen of omgeving kopen en besluit je om naar Boxmeer te rijden? Een goede keuze! Toch adviseren we je om voorafgaand aan je bezoek online via onze website een pasafspraak te maken. Op die manier kunnen wij je garanderen dat er een deskundige stylist voor je klaar staat om samen met je op zoek te gaan naar dat ene perfecte trouwpak. En wil je familieleden, vrienden of bekenden meenemen? Geen enkel probleem! De koffie staat klaar.


Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: