TROUWPAK BESTELLEN

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk op je best uitzien! Logisch, vinden ze bij Jansen & Jansen in Boxmeer en daarom vind je hier gegarandeerd jouw perfecte trouwpak. Een belofte die ze in volle vertrouwen kunnen maken. Er zijn hier namelijk meer dan 1200 trouwpakken aanwezig bij Jansen & Jansen en zij beschikken over een eigen atelier met vakkundige specialisten om dat ene bijna perfect pak 100 % perfect te maken. Een trouwpak bestellen? Kom langs, laat je door ons begeleiden en bestel je trouwpak bij Hij Trouwt!

EYE CATCHER

Op die speciale dag wil je natuurlijk die hoofden laten draaien. Heb je al een idee hoe je dat wilt doen? Een bepaalde kleur in je hoofd, materiaal in gedachten of weet je al precies welke pasvorm jij in jouw ideale trouwpak wilt bestellen? Bij Jansen & Jansen kun je een pasafspraak maken zodat het bevlogen team van specialisten voor jou klaar staat om jou van top tot teen in een ware eye catcher te transformeren. Met alles moderne en tijdloze accessoires in huis om jouw look te complimenteren.

TROUWPAKSPECIALIST

Bij Jansen & Jansen, de trouwspecialist hebben zij een grote verscheidenheid aan merken en uitstralingen in huis. Bij de website van The perfect wedding zijn zij bekroond met een 9.2.
Dat mooie cijfer hebben zij te danken aan het vakkundige team van experts, eigen atelier en prachtige merken. Op de website kun je alvast een kijkje nemen naar de collectie aan trouwpakken.
Ga jij bijvoorbeeld voor het merk Immediate? Stijlvol, elegant, stoer en een tikkeltje gewaagd? Of ben jij meer een Wilvorst man? De trouwpakken van Wilvorst zijn rijkelijk luxe en tot in het kleinste detail afgewerkt. Of droom jij van een Roberto Vicentti trouwpak? De perfecte combinatie van traditie en opvallend design voor de modebewuste bruidegom die er stijlvol en relaxed wilt uitzien. Wat jouw smaak ook is, jouw ideale trouwpak bestel je bij Jansen & Jansen!

Team Jansen & Jansen staat voor jou klaar in Boxmeer, met voldoende gratis parkeergelegenheid. Wanneer je online of telefonisch een pasafspraak maakt wordt er uitgebreid de tijd voor jou en jouw getuigen, vrienden en familie genomen.
Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: