TROUWPAK ARNHEM

Proficiat! Je gaat trouwen en bent op zoek naar een perfect passend trouwpak in de regio van Arnhem? Hoe klinkt het volgende: 1200 pakken op voorraad, van modern tot klassiek, bescheiden of extreem. Pakken die compleet op maat gemaakt kunnen worden en ook nog eens alle bijpassende accessoires in eigen huis. Met een enthousiast team van vakkundige stylisten die voor jou klaarstaan. Dat klinkt goed toch? Je vindt het bij Jansen & Jansen in Boxmeer, vlak onder Arnhem.

TROUWPAKSPECIALIST

Hij trouwt.nl is een onderdeel van Mannenmode Jansen & Jansen in Boxmeer, tussen Venray en Arnhem. Al decennia lang de plek wanneer het gaat om het vinden van het perfecte trouwpak voor de bruidegom, getuigen, familie en vrienden. Dat Jansen & Jansen zich specialist in trouwpakken mag noemen, komt door het feit dat zij een enorm uitgebreide collectie voeren met topmerken zoals Tziacco, Wilvorst, Roberto Vicentti en Immediate, maar ook vanwege de jarenlange vakkennis en eigen atelier.

Zo kunnen zij ieder trouwpak zo aanpassen dat het letterlijk en figuurlijk op jouw lijf geschreven is.
Dat is ook direct het grootste geheim van het ideale trouwpak. Het moet compleet aansluiten op jouw karakter en jouw lichaam. Samen met het gepassioneerde team vind jij het pak waarvan jij zegt; “Yes, dit is het!” Die belofte durven ze bij Jansen & Jansen in volle overtuiging te maken.

 

TROUWPAK ONDER DE ROOK VAN ARNHEM

 

Je vindt Jansen & Jansen in Boxmeer, een gezellig winkelcentrum in de buurt van Arnhem met voldoende gratis parkeergelegenheid zodat je ook niet op de klok hoeft te kijken. Wanneer je een pasafspraak maakt nemen zij alle tijd om jou te begeleiden in de zoektocht naar dat perfecte trouwpak. Vanaf Arnhem ben je in ongeveer 30 minuten in Boxmeer voor het perfecte trouwpak.


Maak online of telefonisch een afspraak of loop gerust eens binnen. Je vindt ons aan de Steenstraat 32 in Boxmeer.

Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: