TROUWKOSTUUM NIJMEGEN

Ben je op zoek naar het ideale trouwkostuum dat perfect bij je past? Dan ben je bij Hij Trouwt aan het juiste adres! Wij bieden je een ruim assortiment aan trouwkostuums van toonaangevende merken. Bovendien hebben wij in meer dan 1.200 pakken direct in onze winkel beschikbaar.

Op zoek naar een trouwkostuum in de omgeving van Nijmegen? Kom gerust langs of maak vooraf aan je bezoek een pasafspraak via onze website (ook buiten openingstijden). Je vrienden, familie of andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

 

Grote collectie trouwkostuums omgeving Nijmegen

 

Het assortiment trouwkostuums bestaat uit een breed assortiment met daarin de nieuwste collecties van bekende merken zoals Wilvorst, Immediate en Robert Vicentti. Benieuwd naar onze collectie? Klik dan alvast eens door onderstaande sfeerfoto’s heen en doe alvast ideeën op voor jouw ideale trouwkostuum. Of kom gerust eens langs in onze winkel in Boxmeer. Je kunt altijd vrijblijvend binnenlopen.

 

Een trouwkostuum dat past bij jouw maat, stijl en wensen

Hij Trouwt is dé specialist op het gebied van trouwkostuums in de omgeving Nijmegen. Ons deskundig team staat voor je klaar om samen met jou een bijzonder trouwkostuum uit te kiezen dat aansluit bij jouw smaak en figuur. Op de mooiste dag van je leven is het immers van belang dat je een trouwkostuum draagt wat bij je past en waar je jezelf heel de dag goed in voelt! Hij Trouwt helpt je bij het maken van de juiste keuze. In onze winkel in Boxmeer:

 

  • Hebben we 1.200 pakken direct op voorraad
  • Vind je een ruime collectie van gerenommeerde merken
  • Maken we je trouwkostuum geheel op maat
  • Bieden we je altijd een deskundig advies en snelle levering

 

Op zoek naar dat ene prachtige trouwkostuum?


In de winkel van Hij Trouwt in Boxmeer vind je een ruim aanbod aan prachtige trouwkostuums. Of dat je nu doelgericht op zoek bent of dat je eigenlijk niet weet wat je wilt; dat maakt niet uit. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder bij het vinden van het trouwkostuum van je dromen. Ben je benieuwd op zoek naar een trouwkostuum in de omgeving van Nijmegen? Bezoek onze winkel, wij helpen je graag verder! 

 

Trouwkostuum passen? Maak een afspraak


Wil je zeker weten dat er iemand voor je beschikbaar is als je in onze winkel langskomt om een trouwkostuum te passen? Maak dan vooraf een pasafspraak via onze website. Dan staat er gegarandeerd iemand voor je klaar de samen met jou op zoek gaat naar dat ene perfecte trouwkostuum.

Uiteraard mag je daarbij gerust je familie, vrienden of kennissen meenemen, zodat zij je kunnen helpen om de juiste keuze te maken met betrekking tot het trouwkostuum van je dromen.

 

Trouwkostuum omgeving Nijmegen kopen?


Een trouwkostuum kopen doet u niet dagelijks en wij begrijpen dan ook als geen ander dat u wellicht hulp nodig heeft. Onze verkoopspecialisten staan klaar voor u om een perfect trouwkostuum te kopen. Samen met u kijken we naar uw wensen, stijl en maten, hierbij selecteren we enkele trouwkostuums die mogelijk passend zijn. Op basis van uw bevindingen gaan we samen voor het beste resultaat. Omdat wij beschikken over een eigen atelier, is het mogelijk om het trouwkostuum te vermaken en geheel passend naar uw lichaam te maken. Wij kunnen indien mogelijk snel schakelen en binnen een korte periode uw trouwkostuum gereed hebben.

 

Tips voor kopen van een trouwkostuum omgeving Nijmegen


Wij weten als geen ander dat het kopen van een trouwkostuum geen eenvoudige klus is. Daarom hebben we enkele tips voor u opgesomd, om het wat makkelijker te maken. Heeft u vragen? Dan kunt u deze altijd aan ons stellen.


  • Maak minstens twee maanden van te voren een pasafspraak, zodat u ruim de tijd heeft om een geschikt trouwkostuum te vinden en eventueel te laten vermaken.
  • Voorkom kreukels en zorg voor een strakke onderbroek. Doe altijd uw jasje uit als u bijvoorbeeld de auto in stapt en trek het jasje nog even naar voren, voordat je gaat zitten.
  • Laat je trouwkostuum na de bruiloft altijd even reinigen bij een stomerij, zodat het trouwkostuum na de bruiloft mooi blijft.

Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom voor een bezoek aan onze winkel. 

Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: