HEREN KOSTUUM

Ben je op zoek naar een heren kostuum? Bijvoorbeeld voor een trouwerij? Dan ben je bij Hij Trouwt aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment kostuums voor heren.

Bij Hij Trouwt ben je verzekerd van persoonlijk advies en kiezen wij samen met jou, jouw ideale herenkostuum. Onze collectie bestaat uit de nieuwste heren kostuums, maar ook voor collecties uit voorgaande jaren kunt u bij ons terecht.

Op zoek naar een zakelijk heren kostuum? Bijvoorbeeld voor het werk? Bekijk dan eens onze collectie heren kostuums bij Jansen en Jansen.

Het maken van een pasafspraak gaat eenvoudig en snel. Maak via onderstaande button een pasafapraak. Samen met jou gaan we dan op zoek naar de meest geschikte heren kostuum. Wij hebben een eigen atelier, waardoor wij ieder heren kostuum op maat kunnen maken.
 

HIJ TROUWT BOXMEER - ALS JE OP ZOEK BENT NAAR HEREN KOSTUUM


Hij Trouwt is de Bruidegomswinkel in Boxmeer en specialist in alles wat met een heren kostuum te maken heeft. Mooie trouwpakken uit de collectie van bekende merken zoals Tziacco, Robert Vicentti, Wilvorst en Immediate. Of u nu op zoek bent naar een klassiek of modern heren kostuum, onze medewerkers helpen u graag het juiste heren kostuum uit te zoeken. Maakt u alvast een pasafspraak zodat wij u in alle rust kunnen begeleiden zodat u op de belangrijkste dag van uw leven er perfect op staat.
 

ERVARING VAN BRUIDEGOMS DIE HIER KOCHTEN:

“Ik koop hier al jaren mijn kostuums en pakken. Een duidelijke verhaal dat ik hier ook mijn heren kostuum heb gekocht” Dhr J. de Zwart. Is getrouwd in 2016.


“Op aandringen van mijn aanstaande bruid ben ik hier gaan kijken en meteen geslaagd met een heren kostuum.” Een onbekende recensie.
 

ROUTE INFORMATIE NAAR BOXMEER

Wil je langskomen in onze winkel in Boxmeer? Plan hier je route. Tot ziens!
 
KLIK OP EEN TROUWPAK MERK OM VERDER TE GAAN
 
 
 
 
 
 
Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: