TROUWPAK TURNHOUT

Het kiezen van een trouwpak is voor een man één van de belangrijkste momenten in de voorbereiding van zijn huwelijk. Net zo belangrijk als de bruidsjurk voor de bruid. Natuurlijk verschijnt iedere bruidegom graag op z’n best en helemaal volgens zijn eigen smaak en stijl voor de trouwambtenaar en in de kerk. Daarom is een trouwpak kopen Bij Hij Trouwt, net over de grens bij Turnhout een feest! De meer dan uitgebreide collectie, de professionele stijladviezen en de persoonlijke aandacht maken Hij Trouwt ‘the place to be’ voor de aanstaande bruidegom. En ’n feestje, want familie en vrienden zijn ook van harte welkom!

ALLE TRENDS VOOR TROUWEN

De bruidegom van nu kiest er heel bewust voor zijn eigen smaak en stijl tot uiting te laten komen in zijn trouwpak. Hij mag worden gezien en is daarmee net zo’n blikvanger als de bruid. Hij kijkt dus ook heel bewust naar zijn trouwpak. Dat moet de juiste uitstraling hebben. Bij Hij Trouwt is dat prima mogelijk, dankzij de ruime keuze in eigentijdse stijlen, stoffen en kleuren. Het kan natuurlijk nog steeds: het klassieke driedelig grijze trouwkostuum. Maar er is zoveel méér mogelijk. Frisse tinten, taupes en soft tones, al dan niet met bloem- of ruitpatronen. Alle trends van nu vindt de bruidegom bij Hij Trouwt onder één dak. Ook populair vandaag de dag: accessoires met een knipoog! Denk aan strikjes, plastrons, bretels, hoeden en petjes. En wat te denken van modieuze schoenen met witte zolen? Daarmee wordt een trouwpak kopen in Turnhout écht een feestje!

MAATWERK: 'SUR MESURE'!

Een stijladvies gekoppeld aan uw persoonlijke wensen en smaak. De specialisten van Hij Trouwt nemen de tijd voor u en geven een gedegen stijladvies. Eerst het selecteren en (aan)passen van de kledingstukken: hemd, colbert of jacquet en gilet. Daarna volgen pantalon en schoenen. Vervolgens trekt de toekomstige bruidegom zijn gekozen outfit aan en loopt ermee rond om te ervaren hoe comfortabel het geheel voelt en zit. De ervaren coupeuse van Hij Trouwt speldt waar nodig het pak af. Zij past details aan en maakt het trouwpak echt tot maatwerk. Kort daarna komt de bruidegom het resultaat passen en het zo nodig laten verstellen. Bij het derde en laatste bezoek wordt de pasvorm nog eens extra gecontroleerd. Onze ervaring leert namelijk dat mannen vlak voor de bruiloft nog wel eens een paar kilo’s kwijtspelen!KLEINE INVESTERING IN TIJD

Het trouwpak kiezen en passen neemt uiteraard wat tijd in beslag. Gemiddeld zo’n 2 à 2,5 uur. Dat lijkt misschien veel, maar in de praktijk vliegt de tijd voorbij. Het gaat natuurlijk wel om het trouwpak dat beeldbepalend is voor de belangrijkste dag van uw leven. Vaak neemt de aanstaande bruidegom vrienden, familie en/of getuigen mee naar Hij Trouwt. We ontvangen ze graag. Zo wordt een trouwpak kopen in regio Turnhout bij Hij Trouwt een feestje op zich. En zo hoort het ook.

TROUWKLEDING SPECIALIST IN DE REGIO TURNHOUT

Hij Trouwt is dé specialist voor trouwpakken kopen in regio Turnhout. Plan uw route en kom langs in onze winkel in Boxmeer!

  • De meest ruime collectie van toonaangevende merken;
  • Buitengewoon grote keuze in trends en stijlen;
  • Alle bijpassende schoenen en accessoires;
  • Uiterst deskundig team van adviseurs en coupeuses;
  • Op maat vermaakt in eigen atelier;
  • Levering steeds ‘in optima forma’ met beschermende kostuumhoes.

Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: