TROUWPAK LOMMEL

Na het bestellen van de bruidsjurk is het kopen van een trouwpak voor de man één van de belangrijkste stappen in de voorbereiding van het huwelijk. Iedere bruidegom verschijnt immers graag perfect en in zijn eigen stijl voor het altaar. Hij Trouwt in Boxmeer, dé specialist op het gebied van trouwkleding voor heren in de regio Lommel, maakt een trouwpak kopen in Lommel een bijzondere belevenis dankzij uitgebreide collectie, professionele stijladviezen en persoonlijke aandacht!

TRENDS IN TROUWPAKKEN

Het trouwpak staat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend in de schaduw van de bruidsjurk. Het trouwpak van nu is een blikvanger op zich. De bruidegom kiest er steeds vaker voor, daar een bewuste eigen draai aan te geven. Dat is mogelijk dankzij de ruime keuze uit eigentijdse stijlen, stoffen en kleuren bij Hij Trouwt. Het klassiek driedelig grijze kostuum maakt plaats voor frisse tinten, taupes en soft tones, al dan niet met bloem- of ruitpatronen. Accessoires met een knipoog zijn ook populair in deze tijd. Denk aan strikjes, plastrons, bretels, hoeden en petjes of zelfs modieuze schoenen met witte zolen.TROUWPAK KIEZEN DUURT 2,5 UUR

Door de overvloed aan varianten en combinaties neemt het kiezen en passen van een trouwpak al gauw 2 tot 2,5 uur in beslag. Dat lijkt lang, maar voor een bruidegom gaat het om een keuze die bepalend is voor de belangrijkste dag in zijn leven. Veel mannen maken van de gelegenheid bovendien een bijzondere belevenis; zij nemen hun vrienden, familie en/of getuigen mee naar Hij Trouwt. Zo wordt een trouwpak kopen een feestje op zich.

OP MAAT GEMAAKT

De specialisten van Hij Trouwt nemen graag de tijd voor een gedegen stijladvies. Dat begint met het selecteren en aanpassen van de diverse bovenstukken: hemd, colbert of jacquet en gilet. Daarna volgen de pantalon en de schoenen. Vervolgens trekt de aanstaande bruidegom het complete trouwpak aan en maakt er een wandeling mee om te ervaren hoe het zit. De coupeuse van Hij Trouwt speldt het pak af. Zij past eventuele details aan en maakt het trouwpak op maat. De bruidegom komt tussentijds nog eens terug om het pak te passen en zo nodig te laten verstellen. Tijdens een derde bezoek wordt de pasvorm van het trouwpak nog eens extra gecontroleerd. Het blijkt namelijk dat mannen kort voor de bruiloft wel eens een paar kilo’s kwijtraken!VERZORGD VAN A TOT Z

Hij Trouwt verzorgt alles rondom het trouwpak van A tot Z. Het overhemd wordt gewassen en gestreken, de stropdas gestrikt en het kostuum netjes geperst. Het pak wordt afgeleverd in een beschermende kostuumhoes. Zo is alles gegarandeerd spik en span voor de grote dag.

SPECIALIST IN DE REGIO LOMMEL

Hij Trouwt is de specialist in trouwpakken in de regio Lommel. Plan uw route en kom langs in onze winkel in Boxmeer.

  • Ruime collectie van toonaangevende merken;
  • Grote variatie aan stijlen;
  • Bijpassende schoenen en accessoires;
  • Deskundig team van adviseurs;
  • Op maat vermaakt in eigen atelier.
Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: