DIE ENE DAG MOET HET GOED

Op je bruiloft, een dag vol indrukken, wil je er zeker van zijn dat je niets vergeet. Een bruiloft vraagt dan ook enige tijd en voorbereiding. Om jou te laten stralen op jouw bruiloft hebben wij een handige checklist voor je opgesteld. Op die manier weet je in ieder geval zeker dat je er zelf perfect uitziet!

 • 1. LEUKE LACH EN EEN GOED HUMEUR

  Een spannende en bovenal dé mooiste dag van je leven staat voor de deur. Ondanks dat de zenuwen ongetwijfeld door je lijf heen gieren is het beste medicijn om met volle teugen te genieten van deze bijzondere dag!
 • 2. VERZORGING & PARFUM

  Naast je trouwkostuum is het natuurlijk ook belangrijk dat je er zelf pico bello uitziet! Ga ongeveer een week van tevoren naar de kapper, zorg dat je baard netjes geschoren/ getrimd is, smeer een dagcrème op en draag een lekkere parfum!
 • 3. POCHET

  Het pochet is een kleine accessoire, maar heeft een grote impact op jouw look! Wist je dat er verschillende technieken zijn om jouw pochet te vouwen? Uiteraard moet je niet vergeten om hem uiteindelijk vast te zetten!
 • 4. (TWEEDE) OVERHEMD

  Je bruiloft is een lange, spannende dag en daarom is het fijn om voorafgaand aan het feest een schoon overhemd aan te trekken! Uiteraard moet deze fris gewassen en netjes gestreken zijn.
 • 5. MANCHETKNOPEN

  Rondjes, vierkantjes, figuurtjes en zelfs voetballen; je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn manchetknopen van. Ze zijn niet alleen stylish, maar ook een goede manier om je eigen persoonlijke touch aan je trouwkostuum te geven.
 • 6. BROEK/RIEM

  Een geperste broek is een essentieel onderdeel van je trouwkostuum. Om de perslijn langer mooi te houden moet je je broek op zijn kop weghangen! Maak je outfit compleet met een bijpassende riem, of ga je voor bretels?
 • 7. SCHOENEN

  Veel meters lopen, staan en 's avonds nog de voetjes van de vloer. Om blaren en pijnlijke voeten te voorkomen is het fijn om je schoenen van tevoren ingelopen te hebben. Mag zij de kleur nog niet zien? Bezoek dan in de laatste maanden van je ‘vrijgezellenleven’ je ouders eens wat vaker! Uiteraard moeten je schoenen netjes gepoetst zijn. En ohja, vergeet je sokken niet klaar te leggen!