BRUILOFT PAK

‘Kleding maakt de man’, een cliché dat niet voor niets bestaat. Bij Jansen & Jansen van Hij Trouwt in Boxmeer maken ze die gevleugelde uitspraak iedere dag weer waar. Op misschien wel de belangrijkste dag van jouw leven wil je natuurlijk perfect voor de dag komen in een perfect bruiloft pak. Het ervaren team van stylisten helpt jou graag om dit te verwezenlijken.

JOUW PERFECTE BRUILOFT PAK

Weet jij al precies wat voor bruiloft pak je wilt? Een stoer pak, een klassieke variant of wil jij echt opvallen op jullie bijzondere dag? Bij Hij Trouwt zijn er 1200 bruiloftpakken op voorraad van merken zoals Tziacco, Immediate, Roberto Vicentti en Wilvorst. Bruiloftpakken voor de man die precies weet wat wij hij wil en de man die wel wat hulp kan gebruiken. Het enthousiaste team neemt de tijd om alles te vertellen over de perfecte pasvorm voor jou, welke types stof er zijn en welk comfort daarmee gepaard gaat. Vanzelfsprekend weten zij alles over de nieuwste trends voor de bruidegom en hebben zij een uitstekend oog voor bijpassende accessoires die zij ook in eigen huis hebben. Zoekt jouw vader, ‘best man’, of jouw vriendengroep ook een perfect passend pak? Als je dit van te voren aangeeft zorgen ze bij Hij Trouwt dat er een enthousiast team klaar staat om jullie allemaal het juiste kostuum aan te meten.

BRUILOFT PAK OP MAAT

Jansen & Jansen staat er om bekend perfecte, op maat gemaakte, kostuums te verzorgen. Heb jij een afwijkende pasvorm, wil je een bepaald interieur in jouw pak of ben je verzot op bepaalde knopen? “Hoe explicieter de vraag, hoe groter de uitdaging! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit iets niet heb kunnen maken. Als wij het niet zelf in huis hebben, dan maken wij het zelf of we zoeken net zolang tot we het gevonden hebben. Droompakken waarmaken, dat is wat ons vak zo mooi maakt. Bovendien zijn al onze klanten onze visitekaartjes, zeker de bruidegoms,” lacht eigenaar Martijn Janssen.

Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: