BRUILOFT KOSTUUM

Kleding maakt de man, dat weten ze bij Hij Trouwt in Boxmeer als geen ander. De vakkundige stylisten helpen je graag bij het vinden van het kostuum voor je bruiloft. Of je nou op zoek bent naar een stoer pak, of toch liever voor een klassieke uitvoering, bij Hij Trouwt vind je vast en zeker het geschikte kostuum voor je bruiloft.

In onze winkel in Boxmeer kunnen we je alles vertellen over de nieuwste trends, de pasvorm, het comfort, het type stof en bijpassende accessoires.

COLLECTIE BRUILOFT KOSTUUMS

Bij Hij Trouwt ben je gegarandeerd van het perfecte kostuum voor jouw bruiloft. Wij hebben bruiloft kostuums voor ieder budget en smaak. Wij hebben meer dan 1.200 bruiloft kostuums op voorraad. Bekende merken die je in onze winkel in Boxmeer vindt zijn:

  • Cossmo
  • Tziacco
  • Immediate
  • Roberto Vicentti
  • Wilvorst

Ook op de website van Hij Trouwt kun je een gedeelte van de collectie bekijken.

VOOR JE BRUILOFT EEN PASSEND KOSTUUM

Een kostuum voor je bruiloft moet natuurlijk helemaal bij jou passen. Het moet mooi zijn, goed zitten en je moet jezelf er heel de dag prettig in voelen. Onze stylisten gaan graag met je op zoek naar het bruiloft kostuum wat bij jou past. Je kunt hiervoor een pasafspraak maken op een moment dat jou het beste schikt. Tijdens deze afspraak bespreken we eerst al je wensen en ideeën waarna we samen op zoek gaan naar het geschikte kostuum en bijpassende accessoires. Natuurlijk zijn familie en vrienden ook van harte welkom om samen met jou het trouwkostuum uit te zoeken.

Heb jij hét kostuum voor je bruiloft gevonden maar is de pasvorm niet helemaal goed? Geen probleem, in ons eigen atelier passen de coupeuses het kostuum voor je aan zodat het perfect zit tijdens je bruiloft.

HIJ TROUWT OOK VOOR BRUILOFTSGASTEN

Ben je de vader van de bruidegom? Ben je de getuige van de bruidegom? Of ben je de broer, zwager of beste vriend? Dan hebben wij speciaal voor jou de mooiste pakken geselecteerd. In onze uitgebreide collectie vind je de mooiste kostuums voor de bruiloft van gerenommeerde merken. Zo heb je de keuze uit merken als:

  • Drykorn
  • Pierre Cardin
  • Digel

Benieuwd naar de volledige collectie kom dan eens langs in onze winkel in Boxmeer.

KLIK OP EEN TROUWPAK MERK OM VERDER TE GAAN
 
 
 
 
 
 
Hij Trouwt
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: