Trouwpakken collectie  ❯ Trouwkostuum opruiming  ❯ Aanbiedingen  ❯ Pasafspraak maken  ❯
Voor het perfecte trouwpak!
Na goede ervaringen met een eerder gekocht kostuum bij jullie, was de ke...

Lees verder »

Een klassiek bruidspak?

Voor een klassiek bruidspak naar Jansen & Jansen

Voor een klassiek bruidspak gaat u naar Jansen & Jansen. Wij voeren een topcollectie bruidspaks en bedienen de bruidegom van top tot teen. 

Ook wanneer u een kennis van de bruid en bruidegom bent, en in een gepaste outfit op het huwelijksfeest wilt verschijnen, gaat u naar Jansen & Jansen in Boxmeer.

Wij helpen u graag verder...

Geen idee wat voor kostuum u wilt? Met een team vol passie en gevoel voor mode helpen wij u bij het vinden van een klassiek bruidspak dat bij u past. Ook wanneer u al een idee heeft helpen we mee uw idee uit te werken.

Kom eens langs in onze zaak of maak een vrijblijvende afspraak voor het passen van een klassiek bruidspak. Wanneer u nu online een afspraak maakt ontvangt u nu ook nog eens € 75,- korting op uw bruidspak!

klassiek bruidspak - Maak nu een afspraak 

 

Een klassiek bruidspak, altijd op voorraad!

Als specialist in trouwpakken, feestelijke gelegenheidskleding en bijpassende accessoires hebben wij uitgebreid, klassiek assortiment bruidspaks in huis!

Met een voorraad van meer dan 1.200 kostuums, en gerenommeerde merken als Cossmo, Wilvorst, Kimo en Immediate heeft u volop keuze. Van klassiek tot modern, er is bij ons altijd wel een pak te vinden dat bij jou past!